Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Η Ν.Δ. θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές»

«Τις επόμενες εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα τις κερδίσει. Και θα τις κερδίσει γιατί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή, είναι πολύ υψηλή και γιατί η δουλειά, που κάνουμε, θέλει κάποιο χρόνο για να φανεί», απάντησε ο υπουργός Μεταφορών κι Επικοινωνιών, ερωτηθείς σχετικά με τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

«Αυτή τη στιγμή κοιτούμε να παράγουμε αποτελέσματα, ώστε όταν θα γίνει η σύγκριση των λόγων, που τους εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ και των έργων, που τα εκπροσωπεί η ΝΔ, να φανεί ξεκάθαρα η υπεροχή μας. Θα είμαστε οι επόμενοι νικητές», πρόσθεσε ο υπουργός, ενώ σε ερώτηση για ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, δήλωσε πώς «αυτό είναι θέμα που το κρίνει ο πρωθυπουργός».

Απαντώντας, εξάλλου, στις ίδιες ερωτήσεις, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε: «Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι ταγμένη, προσανατολισμένη στο να παράξει καλύτερα αποτελέσματα, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα προβλήματα των πολιτών και να διανοίξει μια προοπτική τέτοια, που απαιτούν οι καιροί. Η μόνη εκλογική μάχη, που έχουμε μπροστά, είναι αυτή των ευρωεκλογών και πιστεύουμε ότι η προσπάθειά μας στο τέλος θα έχει θετικό πρόσημο». [Η Καθημερινή, 08/02/2009]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s